Zoeken
Kies uw taal

Inloggen en online regelen

Online omgeving

Wij bieden u als praktijk graag de mogelijkheid om eenvoudig en snel de volgende zaken online te regelen met de huisarts en de assistente. Via mijngezondheid.net is onze praktijk 7 dagen per week en 24 uur per dag digitaal bereikbaar voor de volgende mogelijkheden:

  1. een e-consult met mogelijkheid ook foto’s mee te sturen (via mijn berichten op mijngezondheid.net).
  2. het online maken van afspraken bij de huisarts en de assistente
  3. het aanvragen van herhaalrecepten via uw receptoverzicht
  4. het inzien van uw dossier
  5. binnenkort het inzien van bloeduitslagen en het communiceren erover
  6. een uitdraai maken van uw medicatiepaspoort

Uw medisch dossier is op dit moment al geschikt voor het gebruik van Mijngezondheid.net. U kunt zich aanmelden met uw DigiD via mijngezondheid.net.

Indien u problemen hebt met aanmelden of geen uitnodigingsmail hebt gehad dan kunt u zich aanmelden met de aanmeldlink.

Na uw aanmelding krijgt u een bevestiging dat alles rond is.
Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als wij over deze nieuwe online mogelijkheden!


Let opMijnGezondheid.net maakt gebruik van een veilig, besloten netwerk op internet, zoals dat bekend is van internetbankieren. Om in te loggen op MijnGezondheid.net heeft u een DigiD met sms-functie nodig of kunt u gebruik maken van de DigiD app. MGn voldoet daarmee aan de hoogste eisen die de Nederlandse overheid stelt aan het beveiligen van omgevingen waarin de patiënt online inzage heeft in zijn medische gegevens. Via deze inlogprocedure kunt u er vanuit gaan dat alle communicatie vertrouwelijk blijft en uw dossier ook echt alleen door u en door de zorgverlener kan worden ingezien. Maakt u nog geen gebruik van de DigiD app of DigiD met sms-functie dan dient u deze eerst aan te vragen op DigiD.nl.


Email

Het mailadres van huisartsenpraktijk Van den Bergh te Middelburg is praktijkvdbergh@ezorg.nl. U mag dit adres gebruiken voor het doorgeven van wijzigingen van bijvoorbeeld contactgegevens, het aanvragen van hulpmiddelen en vragen aan de assistentes.

Bij gebruik van het praktijkmailadres zien we graag een duidelijke vraag, met vermelding van uw geboortedatum en adres. We proberen het mailverkeer iedere dag voor 10:30 te lezen en te verwerken op dagen dat dokter Van den Bergh aanwezig is. Voor medische vragen kunt u beter bellen.


Uw toestemming geven voor uitwisseling van uw gegevens

Ziekte, een blessure of een ongeval komt vaak onverwacht. Daardoor kunt u terechtkomen bij een onbekende arts, een andere apotheek of de huisartsenpost. Het kan nuttig zijn dat die zorgverlener uw actuele medische gegevens kan inzien. Met die informatie kunnen zij ervoor zorgen dat u betere zorg krijgt. Voor het opvragen van uw gegevens, maken zij allen gebruik van een beveiligd elektronische uitwisselingssysteem. Via dit systeem kunnen zorgverleners snel en betrouwbaar medische gegevens inzien uit uw huisartsendossier. Om de privacy en de vertrouwelijkheid van uw medische gegevens te waarborgen mag uw informatie alleen gedeeld worden met uw toestemming en mogen uw gegevens alleen ingezien worden als dat nodig is voor uw behandeling. Lees meer op www.volgjezorg.nl. Via deze website kunt u ook toestemming geven.

Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.